Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλου Χωμάτινων Ράλι-Σπριντ στο Ναύπλιο

  -  
 
Το 4x4 SportClub ανέλαβε να μας φέρει και πάλι πίσω μετά από 3 χρόνια το 16ο σε σειρά Rally Sprint Ναυπλίου, είναι ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλου Χωμάτινων Ράλι-Σπριντ που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά και στο Έπαθλο Πελοποννήσου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9&10 Μαρτίου του 2013 στην γνωστή χωμάτινη ειδική διαδρομή στην περιοχή της Ιερά Μονής Καρακαλά με μικρές μεν αλλά τεχνικές δε τροποποιήσεις για μεγαλύτερη απόλαυση.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δουλεύει σκληρά για να σας παρουσιάσει έναν αγώνα πολλά υποσχόμενο, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, με έξυπνο σχεδιασμό, οικονομικό, με εύκολες αναγνωρίσεις που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει αγωνιζόμενους αλλά και θεατές.

Ελπίζουμε όλα τα πληρώματα αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλήματος να τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους τον αγώνα και όλοι μαζί να δώσουμε το δυνατό παρόν για το πρώτο αγωνιστικό βήμα της νέας χρονιάς με ένα τριήμερο στο τόσο όμορφο Ναύπλιο που πάντα προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις. Η γραμματεία του αγώνα λειτουργεί ήδη καθημερινά 9:00 με 21:00 για αυτό μη διστάσετε, για την ενημέρωση σας αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία, απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία :
693-6726262  27520-92291 xripen@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου