Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου «Η Ανάσσα του πάγου» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ώρα 12 το πρωί στη Νέα Βιβλιοθήκη





Παρουσίαση παιδικού βιβλίου
«Η Ανάσσα του πάγου»
 
 
Τι συμβαίνει όταν η βασίλισσα Ανάσσα βρίσκει λιωμένο τον χιονάνθρωπό της στο παλάτι του Πάγου; Ποιος καθαρίζει τους παγωμένους δρόμους του Ροβανιέμι;
Κι ύστερα, πώς αναποδογυρίζει το καμίνι της βίδας και γεμίζει λάβα τα δώρα των Χριστουγέννων λίγο πριν την αναχώρηση του Άη-Βασίλη για την ταχύτερη περιστροφή του στη Γη;

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ώρα 12 το πρωί στη Νέα Βιβλιοθήκη

Με αφορμή την Ημέρα του Παιδιού και τις μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, ελάτε να ζήσουμε το παραμύθι της Ανάσσας του Πάγου στην κρυσταλλωμένη ενδοχώρα της Φιλανδικής Λαπωνίας και να συναντήσουμε τον Άη Βασίλη με τα ξωτικά του, που δουλεύουν για τη σημαντικότερη αποστολή του κόσμου.

Γιατί τελικά, τα Χριστούγεννα είναι μαγικά!
Και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα...

 Με την αγορά του παιδικού βιβλίου «Η Ανάσσα του Πάγου» της Αριάδνης Δάντε προσφέρεται μέρος των πωλήσεων στον Οργανισμό ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες:  2752047315  · 6941601388 · maria@fougaro-library.gr
 Η Αριάδνη Δάντε γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σπούδασε Μηχανικός Πληροφορικής και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ασφάλεια Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Τον Δεκέμβριο του 2013 τιμήθηκε με «Εύφημο μνεία» από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για το διήγημα «Ο παππούς Χρήστος», στον 58ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικού Βιβλίου, ενώ το ποίημά «Καβούκι» διακρίθηκε σε διαγωνισμό και συμπεριλήφθηκε στην ποιητική συλλογή «Από καρδιάς» των εκδόσεων «Η Προφήτισσα».  Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνεται το παραμύθι «Ο καπετάνιος και η γοργόνα» και τα εκπαιδευτικά βιβλία «Ψάχνοντας στην Πυθωνία» και «Ψάχνοντας στην παραλία», που βασίστηκαν στα πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα της συγγραφέως με στόχο την προσέγγιση των βασικών τύπων δεδομένων και των Δομών Δεδομένων στον Προγραμματισμό Η/Υ για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου