Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου στο ΦΟΥΓΑΡΟ! Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

ΝΑΥΠΛΙΟ
LE CAFÉ

Οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017
 
 
Tην Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου έρχονται στο FOUGARO Le Café στις 7.30μμ φέρνοντας τη γοητεία των γιορτινών παραμυθιών!


Θα έχουν μαζί τους μια αγκαλιά παραμύθια του Δωδεκαήμερου, παραμύθια που έφτασαν στις καρδιές τους και θα τα ταξιδέψουν μαζί με τους μικρούς και τους λιγότερο μικρούς μας φίλους σε μια μοναδική αφήγηση!


Για φέτος έχουν μια παραμυθοευχή:
Ως τρέχει το νερό να τρέχει το καλό
Ως γεμάτο είναι το ρόδι γεμάτο να είναι το σπίτι σας
... και βαρύ ως η πέτρα να ‘ναι και το καλάθι σας!

Συντελεστές
Μια φορά και ένα καιρό συναντήθηκαν 4 γυναίκες που αγαπούσαν τα παραμύθια και είχαν όρεξη για νέες εμπειρίες! Η Γιάννα Βασιλείου, η Ερασμία Ηλιοπούλου, η Φωτεινή Βασιλείου και η Σοφία Ασλανίδου, κάθε μια με διαφορετική διαδρομή ζωής, ένωσαν τις εμπειρίες τους κι έγιναν πλουσιότερες! Ξεκίνησαν το 2006 με μια αφήγηση παραμυθιών για παπούτσια στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα.
Οι ίδιες λένε: «Αγαπάμε να αφηγούμαστε παραμύθια γιατί νοιώθουμε να ζωντανεύει και να συνεχίζεται η προφορική μας παράδοση. Το παραμύθι μοιάζει σαν μια αλυσίδα που κρίκος της είναι το στόμα που το αφηγείται με το αυτί που το παραλαμβάνει για να το μεταφέρει με την δική του σειρά. Διαλέγουμε παραμύθια που μας ακουμπάνε στην καρδιά και που έχουν να κάνουν με την προσωπική μας επιλογή στην ζωή. Τα παραμύθια για μας είναι τρόπος ζωής. Μέσα από αυτή μας την δράση, ζούμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα».
 
2752047347

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου